Update!

Hej hopp! Nu var det ett tag sedan. Vi har precis fått sladden till kameran så att vi kan ladda upp bilder, så här kommer en hel rad!

Eter ca 2 månaders intensivt pluggande är det ntligen dags för lite semester. Ikvälll åker jag och Jakob till Cairns för att hälsa på krokodilerna i regnskogen, dyka vid barriärrevet och segla runt bland Whitsundays öarna. Ska bli helt jätte kul att komma iväg lite!


Här bor vi!


Ett kvarter från huset, nere vid kanalenSouthport promenadMain BeachStranden precis vid oss. Här är vi på surfklubben för att äta lunch!Main BeachJakob får fisk!Byron BayKajak i kanalenBlubb blubb
Mount TambourineTokig vägLycka! Ostfabriken i Mount tambourine. Osten i Aussie-land smakar vanligtvis plast... med lite eftersmak av tvättmedel, men på det här stället kan de verkligen ost! Så jag kom såklart hem med en hel påse :)
Slut för denna gång!

Kommentarer
Postat av: Elham

ANTLIGEN!!! Fint att se lite bilder - ni verkar ju ha det hur underbart som helst. Halsa Jakob! Aker till flygplatsen om en timme o hamtar upp min battre halft (nastan fyra manader senare). AAAAH! Sa himla peppad :) Saknar dig mys. Vill ses snart!!Puss o kram

2010-10-08 @ 20:19:20
URL: http://epourazar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0