Svinigt värre.


De sa på nyheterna att 70% av alla som är förkylda här har svininfluensan. En student på Griffith där jag läser dog av det!!! Han måste ha varit vek. Jag kommer nog klara mig, jag är väldigt stark. Har nog fått bihåleinflammation förresten. Kör med en sån där spruta med saltlösning, känns ungefär som att ha en orkan i näsan. Natalie ligger hemma och sover för hon är sjuk. Jag får nog köpa ett munskydd snart. Det är jag och Michael Jackson.


Kommentarer
Postat av: Elham

Heeeeej vännen! Vad roligt att höra hur du har det, jag ska följa din blogg slaviskt :) Igår tänkte jag på dig när vi satt i bilen o diggade radion, när vi var på TC o släppte loss. Men omusikalisk som jag är så kan jag såklart inte komma på låten så halva poängen försvann, men men :)Hör av dig snart igen på blogg o mail. Men tills dess vill jag att du anammar Kuba-smörjningen för att slippa den otäcka hudcancern som din lärare pratar om. Usch usch! Det vill vi inte ha!Tänker på dig o hoppas du har det gott. Miljoner kramar

Elham

2009-07-14 @ 11:23:37
Postat av: Martina

Haha han måste ha varit vek, roligaste jag har hört idag. Tur att du inte känner dig överlägsen iaf :)Ska bli beroende av dina uppdateringar och mejla dig inom kort! Sen ska jag dekorera ett helt rum med bilder på dig. Oj nu gick jag för långt puss puss puss puss. Säg till mig när du börjar se spindlar o grejer!

2009-07-14 @ 11:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0