JättecappuccinoHela havet stormar. Eller stormade. Förra veckan.

I helgen var det bröllpp i Byron Bay. Bilder kommer snart, vill dock låta brudparet själva vara först med att sprida de glada nyheterna.

Efter ett morogndopp i havet är det nu dags för att sätta i gångmed plugget. Tre veckor kvar på terminen! Eller egentligen hela utbildningen samt min tid i Australien. Tiden går så fort!

I övrigt har jag blivit brunett. Det var inte meningen den här gången. Jag litar inte på de Australiensiska frisörerna så jag tänkte att jag färgar håret själv. Det var inte någon bra idé. Det skulle bli rött som vanligt men det blev lite daskigt brunt. Hoppsan!


Steffi, so sorry for continously forcing you to use the bad translation tools! A quick sum up; the storm made the ocean look like a giant cappuccino and had all the kids (me and Jakob) play in the foam. Went to Byron for a beach wedding, posting the picks soon! Furthermore, I'm accidently a brunett now. Hope this will suffice :) love!


Mid-term break

Nyligen hade vi ledigt en vecka fran skolan -var-lov! Jag och Jakob tog flyget upp norrut till Cairns och spenderade ett par dagar med att resa runt dar: Cape Tribulation, Port Douglas, Mossman Gorge och sedan vidare ner till Mission beach. Pa fredagen akte vi buss soderut 8 timmar till Airlie Beach och Whitsundays. Det ar andra gangen jag ar dar och jag slutar aldrig forundras over hur otroligt vackert det ar!

Har kommer lite bilder!

Cape Tribulation. Ett regnskogsomrade i norra Australien som stracker sig anda ut till stranden och precis utanfor i havet ligger stora korallrevet. Har finns ocksa enheldel saltvatten krokodiler, stora spindlar och gigantiska faglar, sa det galler att kolla vart man satter fotterna! Blubb blubb under vattnet KrokodilI Cape tribulatin regnar det nastan 4m om aret och vi kom inte undan saklart!Dyktur i barriarrevet utanfor Cairns.

WhitsundaysNu borjar det narma sig sista veckorna pa terminen. Har tva uppsatser och tva presentationer den har veckan och sedan ar det dags att borjar forbereda for tenta perioden.

RSS 2.0