Plötsligt händer det!


Hon bloggar två dagar i rad!

Idag hade jag tänkt plugga hela dagen. Jag har en uppsats som ska lämnas in i morgon. Eller inte riktigt en uppsats, för det indikerar att det är en väldigt akademiskt skrift. Det här var en "reflective journal", vilket innebär att vi ska skriva om vad vi har lärt oss hittills i kursen. På den här 10 veckorna har vi gått igenom 10 kapitel i boken, flertalet filmer och case, och ett stort grupparbete och presentation och vi skulle då välja ut minst tre områden som intresserad oss och skriva om dem... Lätt? Kanske. Kanske inte. Jag hade väldigt svårt att komma igång. Jag kan inte minnas senaste gången jag fick skriva en uppsats i 'jag' form... lågstadiet? Inte behöver jag styrka mina argument heller. Hur som, tillbaka till vad jag tänkte skriva när jag började det här stycket. Idag hade jag tänkt plugga hela dagen. Men sen lockade Stephanie mig att följa med till Byron med magtiska ord som hippie, organic doughnuts, shopping, stränder, fyr och LEDIGT! Så det slutade såklart med att jag fick sitta hela dagen och kvällen igår för att försöka skriva klart uppsatsen. Men det var det värt! Riktigt skönt att få vara ledig en hel dag och bara ta det lugnt. Och åka bort från Surfers en sväng. Jag har knappt lämnat området sedan jag kom tillbaka hit i februari och omväxling förnöjer. 
Jenica och SamanthaDet finns en del lustiga butiker och prylar i Byron. Vad tycks om de här lamporna?Jag kan riktigt se framför mig hur en ung pojke cyklar runt och slänger ut tidningarna i farten! Härligt.På vägen hem stannade vi på Kmart. Det är så sjukt kallt på nätterna här nu, mellan ca 11-13 grader. Och eftersom husen inte är uppvärmde så blir det såklart jätte kallt inomhus också. Jag har sovit med flera lager kläder de senaste nätterna, men tyckte nu att det var dags att köpa mig en extra filt!Nu MÅSTE jag göra sista ändringarna i uppsatsen.
Kommentarer
Postat av: Elham

Älskade! Som jag har väntat :) Du verkar ha det supergott min fina. Jag önskar bara att vi kunde ses någongång. Känns som en evighet!!! Puss o kram från långtbortistan

2010-05-20 @ 22:08:47
URL: http://epourazar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0